Huiswerkbegeleiding op de SSgN

Studiehulp Nederland biedt op de SSgN huiswerkbegeleiding op de school zelf aan. Op de huiswerkbegeleiding worden leerlingen begeleid bij het maken en structureren van hun huiswerk. Ze kunnen vragen stellen over de stof en worden overhoord in voorbereiding op proefwerken en schriftelijke overhoringen. We begeleiden de leerlingen bij het maken en het structureren van hun huiswerk. We proberen de leerlingen te leren zelf een haalbare planning te maken en in te schatten wanneer ze iets goed genoeg kennen en wanneer niet.

Hieronder vindt u een aantal punten welke u van de huiswerkbegeleiding op de SSgN kunt verwachten:

  • Vakinhoudelijke begeleiding, alle niveaus, alle vakken
  • Van maandag tot donderdag geopend
  • Een rustige werkplek
  • Een motiverende studieomgeving
  • Periodieke rapportage (per rapportperiode)

De huiswerkklas biedt een rustige werkplek zonder afleidingen aan. Er wordt hulp geboden als dat even nodig is, zodat het huiswerk sneller, maar ook beter, zorgvuldiger en met meer begrip gemaakt kan worden. Naast vakinhoudelijke ondersteuning bieden we ook hulp bij de methode van het studeren aan. Plannen van huiswerk, vooruitwerken als het nodig is, leren van proefwerken etc. Door een paar middagen per week bij ons door te brengen, zien wij aantoonbare verbeterde resultaten bij onze leerlingen.

Op de SSgN bieden we een huiswerkbegeleiding van hoge kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Voor meer informatie of om uw zoon of dochter aan te melden voor de huiswerkbegeleiding op de SSgN kunt u contact opnemen via 06-17115087 of ssgn@studiehulpnederland.nl.

De SSgN is gevestigd aan de IJsbeerstraat 12 in Nijmegen.