Examentraining

Studiehulp Nederland biedt in Nijmegen een driedaagse intensieve examentraining aan, die gericht is op een zo goed mogelijke voorbereiding voor het Centraal Examen. Gekwalificeerde trainers behandelen de stof in kleine groepen zodat er ruime mogelijkheid is tot het stellen van vragen. De nadruk ligt op persoonlijke begeleiding en het vergroten van het zelfvertrouwen. De eindexamentrainingen worden in bijna alle vakken aangeboden, zowel voor VMBO-TL, HAVO als VWO niveau.

In de examentraining wordt tijd besteed aan het verhogen van zelfvertrouwen en aan de mentale voorbereiding op het examen, zodat er tijdens het eindexamen optimaal gepresteerd kan worden. Deze examentraining is kortom de ideale mogelijkheid om nog extra te studeren voor de zwakke vakken en zo met voldoende zelfvertrouwen de eindexamens in te gaan.

Geschikt voor scholieren in de gevarenzone, maar ook voor diegenen die hun gemiddelde nog willen verhogen ten behoeve van inloten bij numerus fixus opleidingen. We geven examentraining in de volgende vakken: Wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, Engels, Frans, Duits, Latijn en Nask.

Kijk hier voor meer informatie over een examentraining op VWO, HAVO en VMBO-TL niveau.

Voor meer informatie neem contact op per e-mail of per telefoon : info@studiehulpnederland.nl - 024-2600040.