HBO-MBO training Studievaardigheden in Enschede

Steek je veel tijd in je studie met weinig resultaat? Is het lastig om hoofdzaken van bijzaken te scheiden bij het leren en kost het je moeite om eenvoudige taken zoals uit het hoofd leren onder de knie te krijgen? Studiehulp Nederland biedt professionele HBO-MBO trainingen Studievaardigheden in Enschede. Studeren aan het HBO en MBO is op sommige momenten zwaar en kan erg lastig zijn. Met onze trainingen Studievaardigheden voor het HBO en MBO, kunnen wij studenten ondersteunen tijdens hun studie. Onze trainingen zijn in principe altijd individueel omdat elke student zijn eigen problemen kent. We werken doelgericht naar het beoogde eindresultaat, met daarbij rekening te houden dat ook nieuwe stof in de toekomst makkelijker beheersbaar wordt.

Wij hebben ervaring met studenten van verschillende hoge scholen, waaronder de Saxion hogeschool en verschillende ROC-locaties in Enschede en omgeving.

Trainingen bij Studiehulp Nederland biedt u de volgende voordelen:

  • Training kan bij u thuis worden gegeven of op een van onze locaties
  • Wij hebben ruime ervaring (meer dan 10 jaar)
  • Betaling per les en dus niet voor een pakket
  • Laagdrempelig contact tussen leerling en begeleider
  • Hoog niveau van begeleiders, die elk niveau beheersen en begrijpelijk kunnen overbrengen

Voor meer informatie neem contact op per e-mail of per telefoon : info@studiehulpnederland.nl - 024-2600040.

HBO Studievaardigheden training, MBO Studievaardigheden training, HBO training Studievaardigheid, MBO training Studievaardigheid.