Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u de beantwoording van een aantal vragen die ons regelmatig gesteld worden. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan per telefoon via 024-2600040 of per e-mail via info@studiehulpnederland.nl.

Hoeveel ervaring hebben jullie met huiswerkbegeleiding?
We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in studiebegeleiding en reeds zeer veel tevreden leerlingen en ouders kunnen helpen. Het bedrijf is opgezet door (oud)-docenten die zochten naar een plek waar ze leerlingen meer tijd en persoonlijke aandacht konden geven.

Ik wil onze zoon/dochter aanmelden, hoe kan ik dit het beste doen?
Aanmelden kan eenvoudig door het invullen van het aanmeldformulier, via een e-mail naar info@studiehulpnederland.nl of telefonisch op nummer 024-2600040.

Werken jullie ook met modules?
Nee, wij werken niet met modules. Bij ons krijgt u gewoon bijlessen, huiswerkbegeleiding en trainingen zonder ingewikkelde constructies.

Waarom Studiehulp Nederland?
Studiebegeleiding is een vak en het is belangrijk om zorgvuldig te werken. Bij Studiehulp Nederland realiseren we ons elke dag onze verantwoordelijkheid en het vertrouwen dat leerlingen en ouders in ons stellen. We werken elke dag hard om elke leerling de best mogelijke huiswerkbegeleiding te kunnen bieden. Dat is ook de reden dat twee top scholen in Nijmegen; het Stedelijk Gymnasium en de Stedelijke Scholen gemeenschap Nijmegen (SSgN) met ons samenwerken. Deze scholen werken samen met ons omdat zij weten dat Studiehulp Nederland elke dag, de beste kwaliteit huiswerkbegeleiding in Nederland aanbiedt.

Wij willen een of meer van jullie huiswerkbegeleiders persoonlijk bedanken voor de inzet bij onze zoon/dochter, kunnen we een prive (e-mail)adres van deze begeleider(s) krijgen?
Helaas is dat vanwege de privacy van begeleiders niet mogelijk. Wanneer u een e-mailbericht verstuurd aan zijn of haar locatiecoördinator of aan info@studiehulpnederland.nl, dan zorgen wij er zeker voor dat de begeleider(s) het bericht ontvangt. Een kaartje per post kan naar ons postadres (Postbus 1373, 6501 BJ Nijmegen), ook dit kaartje zullen we direct aan de betreffende begeleider(s) doorsturen. Onze begeleiders (ook als team) vinden het altijd leuk om deze berichten te ontvangen, laat u door bovenstaande dus alstublieft niet weerhouden van het sturen van een bericht. Reeds veel ouders en leerlingen gingen u voor!